AIK Vets

Referat

Referat: Bålsta hockey Vets - AIK Vets

Söndagskvällen bjöd på stor hockeyunderhållning när AIK´s Veteraner gästade Bålsta ishall.

Bålsta började matchen i ett högt tempo och redan efter 2,59 fick AIKs målvakt vittja nätet då Pelle enkelt lägger in 1-0 i tom kasse, fint framspelad av Holgert och Spatte. Bara 2 minuter senare ökade Upplands piggaste 53 åriga hockeyspelare Spatte ledningen till 2-0 och straxt därefter gjorde han 3-0 av bara farten. Nu spelade Bålsta riktigt bra men AIK saknade inte chanser utan är som vanligt farliga och svåra att möta när de parkerar i anfallszon.

I den andra perioden bytte matchen skepnad totalt och AIK tog över fullständigt. BHC tappade spelet, tempot och var under långa stunder rejält tillbakapressade. Som tur var storspelade Jerry i målet men trots det vände AIK matchen genom att göra 4 raka mål.

BHC tog sig i kragen och spelade upp sig sista delen av matchen och med 5 minuter kvar krigade Valente in kvitteringen. Bålsta avslutade starkt och gick för ett vinstmål men lyckades dessvärre inte få in pucken.

Det var en härlig match med stundtals bra spel från båda lagen och god stämning på planen, resultatet 4-4 kändes rättvist.

Bålsta Vets återfinns nu mitt i Elitserietabellen på en 5:e plats och med vinst mot Hammarby i sista matchen kan vi sluta 4 vilket skulle innebära att vi gjort en av de bästa säsongerna på länge.

Jerry Martinsson 1 0 0 0 34 4 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter S Skott på mål IM Insläppta mål P Poäng